Vrijdag geen treinverkeer tussen Heerlen-Valkenburg

Voorpagina » Toerisme » Vrijdag geen treinverkeer tussen Heerlen-Valkenburg

Vanwege werkzaamheden aan het emplacement in Heerlen is er in de nacht van vrijdag 20 juli op zaterdag 21 juli tussen 23.44 en 05.45 uur geen treinverkeer mogelijk tussen Heerlen – Valkenburg (S4) en Kerkrade Centrum – Heerlen – Sittard (S3). Arriva zet vervangend busvervoer in.
Reizigers kunnen op de genoemde trajecten gebruik maken van stopbussen. Reizigers voor de richting Klimmen-Ransdaal en Schin op Geul maken gebruik van de pendelbus die rijdt vanaf station Valkenburg.
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

← Vorig bericht

Seniorenpartij wil gratis parkeren

Indeling amateurvoetbalteams bekend

Volgend bericht →