vrije slag toernooi sluit jubileumweekend zc valkenburg af.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » vrije slag toernooi sluit jubileumweekend zc valkenburg af.

Gezellige drukte tijdens jublileumweekend.Met het traditionele Vrije Slag Toernooi op Paasmaandag werd het jubileumweekend van ZC Valkenburg afgesloten.
Het was weer gezellig druk in De Polfermolen met ruim 170 deelnemers. Om 10.00 uur startte de wedstrijd, waarin elke deelnemer vier keer op het startblok moest aantreden.
In dertien categorieën werden na afloop de nummers een, twee en drie bekend gemaakt. 4 Gouden, 4 zilveren en 5 bronzen medailles waren voor leden van de eigen vereniging.
Na het zwemspektakel op zaterdagmiddag, waar circa vijftig jeugdige waterratten aan deelnamen, startte om 18.30 uur de receptie van de jubilerende zwemclub.
Burgemeester Eurlings was een van de eerste gasten om het bestuur te feliciteren. Tot verrassing en instemming van de aanwezigen was hij ook gekomen om Ineke Wessels een Koninklijke onderscheiding op te spelden. Ineke Wessels is al vele jaren secretaris van de vereniging, zij voert het wedstrijdsecretariaat, gaat mee op kamp, is KNZB-official en is hét aanspreekpunt voor alle leden.
Daarnaast is Ineke nog actief voor de Slotmanifestatie, de Jeugdjonkheid en de jeugdcarnaval in Broekhem. Alles bij elkaar was dit reden voor de burgemeester om haar tevens tot vrijwilliger van het jaar 2009 van de gemeente Valkenburg aan de Geul te benoemen.
Na afloop van de receptie vond er nog de huldiging plaats van 17 sporters die de bronzen prestatiemedaille 2008 van de KNZB hadden verdiend.
Deze sporters waren allemaal bij de eerste 10 geëindigd van de jeugdranglijsten in 2008. Daarna werd nog tot in de kleine uurtjes gefeest door vele leden en oud-leden.

← Vorig bericht

JC Kano succesvol.

Heren Falco 5 winnen kampioensduel.

Volgend bericht →