Vrijkaarten actie voor Openluchttheater

Voorpagina » Toerisme » Vrijkaarten actie voor Openluchttheater

TV Valkenburg heeft een zestal vrijkaarten ontvangen van het Openluchttheater om weg te geven aan haar kijkers. U kunt in aanmerking komen voor gratis kaarten voor een optreden van het Praags Philharmonisch Orkest op vrijdag 10 augustus a.s. vanaf 20:30 uur.
TV Valkenburg stelt drie maal twee vrijkaarten beschikbaar. Om in aanmerking te komen voor deze kaarten stuurt u een email naar dit adres: winnen@tvvalkenburg.tv met duidelijke vermelding van uw naam en telefoonnummer.
Er worden uit alle inzenders drie koppels geloot. U krijgt maandag 6 augustus van TV Valkenburg een telefoontje indien u in de prijzen valt. De inzendtermijn sluit zondag 5 augustus 2018 om middernacht.
Praags Philharmonisch Orkest in het Openluchttheater
De grootste hits van Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeppelin, AC/DC en U2, gebracht in een spectaculaire show door het Praags Philharmonisch Orkest onder leiding van Friedemann Riehle.
Na optredens door heel Europa, onder meer in het Concertgebouw en de Weense Staatsopera, is het Praags orkest, dat een wereldwijde reputatie heeft opgebouwd op het gebied van met name filmmuziek, nu te gast in het Openluchttheater

← Vorig bericht

SV Geuldal organiseert 26e Strucht-tocht

Walramplein al drie keer opengebroken

Volgend bericht →