Vrijkaarten zijn onderweg naar de winnaars

Voorpagina » Toerisme » Vrijkaarten zijn onderweg naar de winnaars

TV Valkenburg heeft heel veel reacties ontvangen van kijkers die in aanmerking willen komen voor vrijkaarten voor het ‘Rock The Opera-concert’ van vrijdag 10 augustus a.s. vanaf 20:30 uur in het Openluchttheater in Valkenburg.
De vele aanmeldingen zijn afkomstig van kijkers verspreid over geheel Limburg, maar ook uit andere delen van het land. Zelfs een inzending uit de Verenigde Staten werd ontvangen.
Maandagochtend zijn uit alle inzenders drie stellen geloot. De gelukkigen van de vrijkaarten  zijn telefonisch diezelfde ochtend op de hoogte gebracht.
Praags Philharmonisch Orkest in het Openluchttheater
De grootste hits van Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeppelin, AC/DC en U2, gebracht in een spectaculaire show door het Praags Philharmonisch Orkest onder leiding van Friedemann Riehle.
Na optredens door heel Europa, onder meer in het Concertgebouw en de Weense Staatsopera, is het Praags orkest, dat een wereldwijde reputatie heeft opgebouwd op het gebied van met name filmmuziek, nu te gast in het Openluchttheater aan de Plenkertstraat in Valkenburg-c.

← Vorig bericht

Bestuurder heeft macht over stuur verloren

Vier jongeren worden niet vervolgd

Volgend bericht →