Vrijwilligersdag bij het Steunpunt Mantelzorg; ú kunt er de volgende keer óók bij zijn!

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Vrijwilligersdag bij het Steunpunt Mantelzorg; ú kunt er de volgende keer óók bij zijn!

Op vrijdag 16 juni organiseerde het Steunpunt Mantelzorg een speciale dag voor al hun vrijwilligers uit hospice Martinus in Mechelen en de vrijwillige thuiszorg. Een dagje-uit als ‘dankjewel’ voor al het fantastische werk wat de vrijwilligers doen: uitstapjes met chronisch lichamelijk zieke mensen, terminaal zieke mensen gezelschap houden, mantelzorgers even vrijaf geven, mensen begeleiden naar het ziekenhuis. De vrijwilligers zijn onmisbaar! Het Steunpunt Mantelzorg spreekt daarom regelmatig waardering, respect en een bedankje uit door iets bijzonders voor de vrijwilligers te organiseren. De coördinatoren van het Steunpunt Mantelzorg organiseren jaarlijks een vrijwilligersdag, waarbij ook het bestuur aanwezig is. Dit jaar de dag doorgebracht in Cadier en Keer.
In het Africa-centrum was de mogelijkheid voor een rondleiding, een workshop djembé of maskers maken.
Vervolgens werd er in de Caves wijn geproefd en daarna wachtte een heerlijk buffet bij eetcafé Op ‘t Indsje.
Een gezellige en welverdiende dag voor alle zeer betrokken vrijwilligers van het Steunpunt Mantelzorg.
Wilt u óók graag iets voor een ander doen wat zó gewaardeerd wordt? Word vrijwilliger bij het Steunpunt Mantelzorg. In september start weer een introductiecursus voor nieuwe vrijwilligers.
Neem voor meer informatie contact op via 043-3215046 (werkdagen 10-15 uur) of kijk op onze website www.voormantelzorgers.nl.
Steunpunt Mantelzorg Rode Kruis ZZL
Cortenstraat 7
6211 HT Maastricht info@voormantelzorgers

← Vorig bericht

Expositie Ton Luyten in de Openbare Bibliotheek Valkenburg

De fraktievoorzitter van de SP beantwoordt vragen over het coalitie-akkoord

Volgend bericht →