Vrolijke afsluiting laatste schoolweek in Schin op Geul

Voorpagina » Toerisme » Vrolijke afsluiting laatste schoolweek in Schin op Geul

Vandaag gaan de kinderen van Schin op Geul voor de laatste keer naar de basisschool St.Antonius. De school sluit haar deuren. Afgelopen dagen hebben de kinderen een aangepast (les)programma gehad. School en oudercomité hebben ervoor gezorgd dat de jeugd op een vrolijke manier afscheid kon nemen van de dorpsschool.
Donderdagavond is samen met de schutterij St.Mauritius Strucht en fanfare St.Cornelius een tocht gemaakt door Schin op Geul. Iedereen die bij de basisschool betrokken is geweest. liep mee.
Donderdag stond de verhuiswagen al voor de deur van de school. Er werd meubilair uit de school gehaald. Volgens Hélène Bessems van INNOVO omdat de lokalen met dit meubilair niet meer gebruikt werden en voor de schoolvakantie in een andere school ondergebracht worden. De aanblik van lege klassen en een verhuiswagen voor de deur tijdens de schooltijd, deed ouders pijn.
Vanaf zondag ziet u in TV Valkenburg Vandaag een videoverslag van deze laatste schoolweek. U kunt het programma ook bekijken via deze website. En ook via uw smartphone. Klik daarvoor op onze website op de button ‘LIVE TV’.

← Vorig bericht

Zomerconcert Mannenkoor Inter Nos

Ingezonden brief over blokkering vriend via Facebook

Volgend bericht →