Vrouwen Sibbe/Geuldal blijven verbazen in vijfde klasse

Voorpagina » Nieuws » Vrouwen Sibbe/Geuldal blijven verbazen in vijfde klasse

Voor de thuiswedstrijd tegen SVME kon Sibbe/Geuldal niet beschikken over een vijftal speelsters. Gelukkig kunnen de trainers putten uit een redelijk grote groep speelsters en werd de opstelling op meerdere posities noodgedwongen aangepast.
Na een gelijk opgaand eerste kwartier stuurde Maud Braam Esther Solberg de diepte in. Haar voorzet bereikte Lisa Jansen die op vijf meter van het doel de 1-0 binnen schoot.
Vijf minuten voor de pauze kwamen de gasten er op links gevaarlijk uit. De vrijgelaten spits wist wel raad met de voorzet: 1-1. Maar nog vlak voor de thee was de pass van Laura Rookcx perfect, tegen haar schot vanaf 30 meter was de SVME-keepster kansloos: 2-1.
Twintig minuten na de hervatting tekende Lisa Jansen, met haar inmiddels elfde doelpunt in zeven duels, voor de 3-1 na een prima pass van Maud Braam. De gasten begonnen aan een slotoffensief en werden een paar maal gevaarlijk voor het doel van de fusieploeg. Vijf minuten voor affluiten moest de thuisploeg toch de 3-2 toestaan. Met vereende krachten werd in de slotfase die minimale voorsprong verdedigd.
Sibbe/Geuldal bezet met twee punten minder de tweede plek achter koploper WDZ. Komende zondag speelvrij, een week later gaat de ploeg op bezoek bij de koploper in Bocholtz, aanvang 11.00 uur.
Archieffoto

← Vorig bericht

Algemene begraafplaats Tongerseweg en grafrechten

Jaarlijkse sjlagerverkeezing CS Mirlitophile 1879

Volgend bericht →