VSP bestrijdt met flyers verkiezingsstunt AB over visie Berg

Voorpagina » Nieuws » VSP bestrijdt met flyers verkiezingsstunt AB over visie Berg

De plannen voor de gebiedsvisie Berg moeten 13 december a.s. door de gemeenteraad worden vastgesteld. Veel te vroeg vindt de Valkenburgse Seniorenpartij. Veel inwoners en verenigingen hebben hun zegje niet kunnen doen. Een open informatiebijeenkomst is niet belegd. Een discussie met de wethouder vond niet plaats.

Laathofstraat
De bewoners van de Laathofstraat zijn bovendien ontsteld. Ze vrezen uit hun woningen te worden gezet. En deze zijn pas gerenoveerd.

Kapitaalvernietiging
Het gebouw waarin ondermeer de bibliotheek, BBC de Kilo, de buitenschoolse opvang, het kinderdagverblijf en de kleuteropvang Berg zijn gevestigd is pas 16 jaar oud. Er dreigt kapitaalvernietiging als dit gebouw wordt aangepakt.

Mensen serieus nemen
Inwoners serieus nemen kan alleen als zij direct betrokken worden bij drastische wijzigingen in hun leefomgeving. Nu dit bij deze Omgevingsvisie Berg niet is gebeurd denken veel mensen dat hier sprake is van de zoveelste verkiezingsstunt van de politieke partij Algemeen Belang, aldus verwoordt de VSP haar mening in een schrijven aan de media.

Flyers
De VSP gaat de strijd aan tegen dit plan door het verspreiden van een huis-aan-huis flyer in Berg en Terblijt. “Bovendien is over dit alles het laatste woord nog niet gesproken,” laat de VSP weten.

Afbeelding Gebiedsvisie Berg CB5

← Vorig bericht

PGP schrikt van plannen koper Den Driesch

Oude foto’s in te zien in de bibliotheek PLUS VIDEO

Volgend bericht →