VV Walram als ‘Herbstmeister’ de winterstop in

Voorpagina » Toerisme » VV Walram als ‘Herbstmeister’ de winterstop in

VV Walram besloot de eerste competitieronde met een duidelijke 5-0 zege op rode lantaarndrager SCG uit Gronsveld. De gasten lieten de Valkenburgse aanhang in de beginfase nog even schrikken maar Olmo Cordeweners in de defensie voorkwam erger. Daarna testte Mike Willems tot drie keer toe het aluminium alvorens nog voor de rust tweemaal toe te slaan: 2-0.
Na de pauze denderde Walram, in een overigens tam duel, rustig door. Riccardo Rouwette tekende voor de 3-0, Kenneth Leunissen bekroonde zijn goede spel met de laatste twee treffers van 2016. Omdat achtervolger Wijnandia kostbare punten liet liggen bij RKASV (2-2) gaat de ploeg van trainer Jordy Reneerkens tot het begin van de tweede competitiehelft op 29 januari 2017 – uit naar DBSV – fier aan kop. Met 29 punten uit 13 duels mag men zich de trotse ‘Herbstmeister’ noemen.
Walram 2 behaalde thuis een verdiend punt in het duel met de reserves Sportclub ’25: 2-2.  Zondag wacht opnieuw Sportclub, nu in Bocholtz voor een inhaalduel. Met 11 punten uit elf duels is de ploeg van de nieuwe trainer Dennis Strijbosch nog niet uit de gevarenzone.
Walram 3 sprokkelde een punt in het uitduel met RKUVC 4: 1-1.

← Vorig bericht

Nieuwe verlichting voor de Neerhem

Kerstconcert in de Gerlachuskerk in Houthem

Volgend bericht →