VV Walram: de kampioen van de gelijke spelen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » VV Walram: de kampioen van de gelijke spelen.

Tegen Sylvia kwam men niet verder dan 1-1.Afgelopen zondag was het weer een ‘net niet’ wed-strijd voor VV Walram dat op bezoek was bij Sylvia in Nieuwenhagen. Wederom stonden veel Valkenburgse supporters achter de afrastering, werkten de rood-witten hard genoeg voor 3 punten maar Vrouwe Fortuna was in geen velden of wegen te bekennen.
In 15 duels was dit het zesde gelijke spel, naast 2 overwinningen en 7 nederlagen. Na de 1-1 was de stemming even down maar toen de uitslagen van de concurrenten binnen sijpelden gloorde weer hoop.

Opmerkelijk feit meldt correspndent Frits Feuler. De scheids van dienst, een jongeman van 25 uit Stein, deed in positief opzicht van zich spreken. Attent, goed inzicht en geen ‘pietluttige kaartenwapperaar’. Vergeleken met een aantal collega’s, een verademing.
Zondag speelt VV Walram om 14.30 uur de belangrijke thuiswedstrijd tegen rode lantaarndrager Heerlen Sport. Op het Walram-programma staan nog thuis-duels tegen Heksenberg en RKVVM en uit-duels naar NEC ’92, MSP, Weltania en Rood Groen.

Gegevens zijn aangeleverd door Frits Feuler van VV Walram uit Valkenburg.

← Vorig bericht

Dames senioren 1 boekten wederom winst.

Uitvoering verkeersmaatregelen Houthem: OK.

Volgend bericht →