VV Walram: En dat is het zevende gelijkspel….

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » VV Walram: En dat is het zevende gelijkspel….

Ondanks goed verzorgd spel en de vele kansen.Weer niet! Weer twee punten in de strijd tegen de degradatie moeten achterlaten op eigen veld. Rode lantaarndrager Heerlen Sport, bezig aan de laatste stuiptrekkingen van een zelfstandige vereniging, was niet voor de schoonheidsprijs naar Valkenburg gekomen: 1-1.
Winnen van de nummer laatst zou ’n appeltje, eitje moeten zijn. Bij rust stond Walram voor met 1-0 door een doelpunt van Pascal van Can. Na de rust werd een Heerlen Sport speler met tweemaal geel van het veld gestuurd. Toch kon Patrick Heuts voor de gelijkmaker tekenen.

Walram dacht te gaan winnen en startte een slotoffensief. Er werd uit alle hoeken en standen op het Heerlense doel geschoten, gekopt en gebeukt. Paal, lat en doelman weigerden de tweede treffer toe te staan.

Anderhalf uur tomeloze inzet en bij tijd en wijle verzorgd voetbal leverden slechts één schamel puntje op. De gasten gingen na het laatste fluitsignaal vol uit hun dak, alsof ze de titel hadden behaald. Zondag gaat VV Walram op bezoek bij NEC ’92.
Gegevens werden aangeleverd door Frits Feuler van VV Walram Valkenburg.

← Vorig bericht

Hurks doet nader onderzoek in centrum.

Taxistandplaats naar het Walramplein.

Volgend bericht →