VV Walram krijgt extra verlichting, reparatie waterleiding bij VV Berg

Voorpagina » Nieuws » VV Walram krijgt extra verlichting, reparatie waterleiding bij VV Berg

VV Berg’28 heeft problemen met een verstopte waterleiding en VV Walram kampt met zwarte plekken op het voetbalveld. Na de recente commissievergadering waarin duidelijk werd dat het nieuwe sport- en accommodatiebeleid nog geen gestalte krijgt, is wel snel actie ondernomen om de beide voetbalverenigingen uit de brand te helpen met hun acute problemen.

Kalk in waterleiding bij VV Berg ’28
Op het sportcomplex de Wippertse Heide in Berg wordt de waterleiding gerepareerd. “Na overleg met club en deskundigen is geconcludeerd dat bij VV Berg’28 een ontkalking van de leidingen en de boilers moet plaatsvinden, waarna een ontharder geplaatst dient te worden. Hiervoor dienen tevens diverse aanpassingen aan de installatie uitgevoerd te worden. Daarnaast dient er een stelpost opgenomen te worden ten behoeve van onverwachte lekkages ten gevolge van de ontharding. De kosten bedragen circa € 13.500,-,” schrijft wethouder Meijers in een brief aan de gemeenteraad die maandagavond besproken wordt.

Zwarte vlekken bij VV Walram
Op het sportcomplex Oost heeft VV Walram problemen met de verlichting van het A-veld.”Dit zorgt voor onaangename en storende zwarte vlekken op het speelveld en wordt veroorzaakt door het formaat van het speelveld in combinatie met de positie van de masten,” schrijft wethouder Meijers in de eerder genoemde brief. De oplossing is gevonden in het plaatsen van twee nieuwe masten en twee Opti Vision LED armaturen. De kosten hiervoor bedragen € 14.414,-.

Kosten
De totale kosten van beide projecten inclusief eventueel meerwerk worden op maximaal € 35.000,- geraamd. De gemeenteraad beslist vanavond. De vergadering is via een digitale verbinding te volgen.

Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Accu rolstoel veroorzaakt brand in Oosterbeemd

Orgel in gebruik genomen

Volgend bericht →