VV Walram neemt deel aan de Grote Clubactie

Voorpagina » Nieuws » VV Walram neemt deel aan de Grote Clubactie

Vandaag, zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. VV Walram doet ook mee aan de actie. De jeugdleden van Walram zetten zich dit jaar vol in, en de opbrengst komt dan ook ten goede van het jeugdvoetbal.

Verantwoord loten verkopen
De jeugdleden van Walram zullen op een zowel voor de kopers als voor de verkopers veilige manier loten verkopen. Naast een papieren machtiging wordt er ook gewerkt met een QR-code waardoor de koper op zijn eigen telefoon een lot kan kopen. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.

Extra inkomsten hard nodig
De jeugdleden van VV Walram zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen. “Vooral als gevolg van maatregelen rondom het coronavirus zijn veel inkomsten weggevallen en met deze actie willen we het jeugdvoetbal continueren op de manier zoals we dat altijd hebben gedaan. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen onze jeugdleden die extra steun goed gebruiken”, zo staat in het persbericht van VV Walram vermeld.

80% gaat naar de club
Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

← Vorig bericht

Nieuwe expositie over de bevrijding van Valkenburg

Stanklucht in Burgemeester van de Loostraat

Volgend bericht →