VV Walram, SV Geuldal en VV Berg’28 zetten in op de jeugd

Voorpagina » Nieuws » VV Walram, SV Geuldal en VV Berg’28 zetten in op de jeugd

In het amateurvoetbal is de transferperiode op 15 juni verstreken. De trainers weten dus over welke spelers ze komend seizoen vrijwel zeker kunnen beschikken. Navraag bij VV Walram, SV Geuldal en VV Berg’28 leert dat bij deze drie verenigingen de jeugd een voorname, zo niet een sleutelrol gaat vervullen.

Oefenmeester Jordy Reneerkens van VV Walram is opgelucht en ambitieus. Hij: “Ik ben heel tevreden met deze selectie. Het is een heel jonge, leergierige groep die voor de prijzen wil en kan gaan spelen.”

SV Geuldal heeft overduidelijk voor de jeugd gekozen. “Liefst 13 jeugdspelers zijn definitief overgeheveld naar de senioren. Hierdoor beschikken we op dit moment over 68 spelers. We overwegen dan ook om een vierde elftal in te schrijven. Ontzettend blij ben ik te kunnen mededelen, dat alle 68 in Schin op Geul of in Wijlre wonen of geboren zijn. We hopen met deze groep de goede lijn, ingezet onder leiding van trainer René Smeets, het volgende seizoen te kunnen uitbouwen,” aldus bestuurslid Bart Schrouff.

Bij het in de nacompetitie gedegradeerde VV Berg’28 stelt Patrick Duijzings dat het voor de Bergse troepen een uitdaging is om het verloren terrein zo snel mogelijk te heroveren. “Het moet mogelijk zijn een rol van betekenis te spelen in de vijfde klasse. De selectie is voor een belangrijk deel dezelfde  gebleven, dat geeft het nodige vertrouwen. Het is onze bedoeling om komend jaar talenten uit de jeugd regelmatig in te passen.”

Mutaties per vereniging
VV Walram
Vertrokken: Koen Veugen (RVU), Jordy Frijns ( Sporting Heerlen), Marko Antunic (Geusselt Sport), Paulius Waaifoort (Gulpen), Glenn Moers en Bram Bosch (beiden Schimmert).

Nieuw: Thijn Becker en Puck Langenveld (beiden EVV), Teun Langenveld (Roda JC), Mitch Broeren (LHC), Angelo Rouwette (Heidebloem/Lindenheuvel) en Brian Goessens (Sporting Heerlen).

SV Geuldal
Vertrokken: Marthyn Packbier (Hellas) en Chris Darding (Partij).
Nieuw: Ivan Hollands (Voerendaal), Lars Mingels (RKHSV), Sem en Raf Badon (Warnsveldse Boys). Milan Marcus, Scott Caubo, Ghian Franken, Tristan Jongen, Dave van de Berg, Kevin Blezer, Luc Franssen, Niels Rompen, Ruben In de Braekt,  Niels Frints, Sjors Huntjens, Victor van den Bold en Ivo Schrouff (allen eigen jeugd).

VV Berg’28
Vertrokken: Bas Lardinois (RKHBS), Billy Scaf (lager elftal) en Yoshi  Claessens (stopt met voertballen).
Nieuw: Mike Dolmans (Bunde), Guillaume Hermans (SV Meersen) en Toon Wintjes (Jekerdal).

← Vorig bericht

VIDEO Bruisende kermisactiviteiten in Vilt

Koninklijke Onderscheiding voor John Dauven

Volgend bericht →