VV Walram verliest eerste oefenduel

Voorpagina » Toerisme » VV Walram verliest eerste oefenduel
Vierdeklasser Walram is de voorbereiding op de tweede helft van de competitie begonnen met een oefenduel tegen de koploper in de derde klasse A, SVN uit Nieuwenhagen. Trainer Jordy Reneerkens liet alle beschikbare manschappen, inclusief de nieuwe doelman Bas Piëtte – overgekomen van het Belgische Spouwen-Mopertingen – opdraven om op die manier iedereen weer spelritme te laten opdoen.
Maar Walram verzuimde in de eerste helft tot viermaal toe de trekker over te halen. De 1-0 van Kenneth Leunissen was echter meer dan verdiend. Twee minuten later leidde een onachtzaamheid in de Valkenburgse defensie de gelijkmaker in voor de gasten.
Na de pauze een sterk gewijzigde thuisclub. Ondanks de vele wissels creëerde de thuisploeg nog voldoende kansen om een voorsprong op het bord te zetten. Maar een aantal prima mogelijkheden werd om zeep geholpen. SVN was vervolgens een stuk behendiger en propte binnen twintig minuten viermaal de bal achter de Valkenburgse goalies Piëtte en Ruyters. De teruggekeerde Demir Turkesic gaf met twee treffers de 3-5 eindstand optisch een wat draaglijker aanzien.
Zondag 22 januari om 11.30 uur is in Sportpark Oost de laatste oefenwedstrijd tegen O.V.C.S. voordat een week later met een uitduel tegen DBSV de tweede competitiehelft hervat wordt.
Toernooiwinst Walram C 1 in Mönchen Gladblach
Walram C1 nam zondag deel aan een zaalvoetbaltoernooi in het Duitse Mönchen Gladbach. De ploeg van trainer Jos Reneerkens won zes duels op rij zonder enig tegendoelpunt. In de groepswedstrijden werd twintig keer gescoord. De finale werd nipt met 1-0 gewonnen.
← Vorig bericht

Jeugprins Max I en Prinses Floor in Houthem

Start sloop pand Zink op Th.Dorrenplein

Volgend bericht →