VV Walram wint derby tegen VV Berg '28.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » VV Walram wint derby tegen VV Berg '28.

Walram kan nacompetitie bereiken inzien zondag gewonnen wordt.Op een keihard en hobbelig veld ontspon zich een aantrekkelijk duel waarin de thuisclub het meeste balbezit had en vaak via goede combinaties gevaarlijk werd voor het doel van de tegenpartij. Door enkele fenomenale reddingen van de gastendoelman bleef de stand lange tijd dubbelblank en bleef de ploeg van trainer Moers dreigend met razendsnelle uitvallen.

Vlak voor het einde kreeg Walram alsnog loon naar werken toen invaller Pascal van Can met een fraaie actie Armand Scheijen wist te bereiken. Die zette zijn directe tegenstander op het verkeerde been waarna het een koud kunstje was voor Angelo Rouwette om het net te laten trillen. Een uitermate sportieve derby die uitstekend geleid werd door arbiter Smael uit Gulpen.

Door de goede resultaten kan Walram bij het bereiken van de 4e plaats de nacompetitie bereiken. Dan moet er zondag wel gewonnen worden bij het verrassende RKVCL en zal VVL/Polaris in haar thuiswedstrijd tegen Bunde de punten moeten laten liggen.

Gegevens werden aangeleverd door Lambert Frijns van VV Walram uit Valkenburg.

← Vorig bericht

Dames 1 HV IASON promoveert.

Jonkheden planten dinsdag mei-dennen.

Volgend bericht →