VV Walram wint en is koploper in 4B.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » VV Walram wint en is koploper in 4B.

Door 3-0 overwinning.Een bij vlagen zeer goed spelend Walram heeft meer dan verdiend met 3-0 gewonnen van de fusieclub uit Vaals/Lemiers. De Valkenburgers startten geconcentreerd. Na 8 min. werd een mooie combinatie tussen de broers Smeets doeltreffend afgerond door Janou: 1-0.

RoodGroen leek rijp voor een afslachting. Bijna kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Een vrije trap spatte op de paal uit elkaar. Walram nam het initiatief weer snel over en na ruim een half uur schoof Johnny Jacobs de bal uit een vrije trap langs de muur tegen de touwen 2-0.

Na de rust bleef Walram domineren maar verzuimde om RoodGroen met een grote nederlaag naar huis te sturen. Een schot van Yaël Smeets stuitte via de binnenkant van de paal terug ’t veld in.
Grote kansen van de gevaarlijke aanvallers Johnny Jacobs en Lars Feuler werden vakkundig om zeep geholpen.
In de 72ste minuut kwam de thuisploeg toch nog op 3-0. Lars Feuler tikte een voorzet van Levi Meurders koelbloedig binnen. Eindstand 3-0. Door deze winst staan de Valkenburgers bovenaan de ranglijst in de 4 klasse B.Gegevens zijn aangeleverd door Stuf Boumans, vv Walram

← Vorig bericht

Openingsceremonie met defecte vlaggenmast.

Struchter Boys 1 leidt tweede nederlaag.

Volgend bericht →