VVD reactie op de column van burgemeester Nuytens

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » VVD reactie op de column van burgemeester Nuytens

Ik citeer: ” Het mooie daarbij is, dat we deze werkgelegenheid zelf kunnen maken!!”

Dit citaat was geplaatst in relatie tot de plannen rond de nieuwe Wellness Boulevard, wie weet wat die plannen voorstellen??

Burgemeester Nuytens voorziet hiermee een instandhouding en zelfs het vergroten van de werkgelegenheid in Valkenburg aan de Geul.

De Valkenburgse VVD fractie wijst Burgemeester Nuytens en het nieuwe college. Op het falend beleid in de achter ons liggende periode wat betreft werkgelegenheid in c.q. instand houden van de Valkenburgse MKB bedrijven.

De Gemeente Valkenburg is immers een belangrijke opdrachtgever voor de (Valkenburgse) MKB sector. Vanuit die hoedanigheid zou de Gemeente als aanjager moeten fungeren voor de plaatselijke bedrijven, een motor voor de lokale economie.

Deze rol moet de Gemeente waar maken met een helder aanbestedingsbeleid, waarbij Valkenburgse ondernemers objectief worden betrokken en dus maximaal kunnen meedingen.

Deze kans werd de Valkenburgse MKB sector tot nu toe onthouden. Aanbestedingen, als ze al openbaar waren, kwamen de Valkenburgse ondernemers pas ter ore, wanneer ze al vergeven waren.

De VVD-fractie roept het nieuwe college op nieuwe kansen en mogelijkheden te scheppen voor de MKB bedrijven in Valkenburg aan de Geul.

Naast het scheppen van mogelijkheden voor de minima, is ook het scheppen van werkgelegenheid (voor Valkenburgers) een belangrijke taak voor de bestuurders van ons mooie Geulstadje.

VVD Valkenburg aan de Geul

Steunfractie

Gertie Silverentand-Nelissen

Voorzitter ondernemersvereniging Handel & Nijverheid

← Vorig bericht

Wie herkent dit meipaar uit 1935 ?

Die Kaiser Buam presenteert haar nieuwste CD

Volgend bericht →