VVD stelt vragen over aanpassing bezoekersregeling

Voorpagina » Toerisme » VVD stelt vragen over aanpassing bezoekersregeling

De VVD-fractie in de gemeenteraad van Valkenburg heeft vragen gesteld over de aanpassingen van het bezoekerssysteem parkeren voor enkele sectoren in het centrum. TV Valkenburg publiceerde vanmorgen een artikel over de brief van P1.
De politieke fractie dat er slecht gecommuniceerd wordt door het college van B&W over deze kwestie. Ze schrijft: “Is het college het met de VVD eens dat de communicatie met deze bewoners niet via een derde (P1) had moeten plaatsvinden maar vanuit de gemeente zelf? Waarom worden betrokkenen van het kastje naar de muur gestuurd? Van bellen naar P1, vervolgens naar gemeente KCC, dan weer doorverwezen naar de ene wethouder die vervolgens weer doorverwijst naar een andere wethouder?”
De VVD is gebleken dat niet alle bewoners zo’n brief hebben ontvangen. De VVD wil weten of dit klopt en hoe dit mogelijk is. Daarnaast vragen de beide VVD-raadsleden, Bianca Rooding-Eurlings en Marielle Smeets-Vermariën, zich af of het college het met de VVD eens is dat in onderhavig geval sprake kan zijn van rechtsongelijkheid als het om de bezoekersregeling gaat?
Klik HIER om de gehele VVD-brief te lezen.

← Vorig bericht

Aanpassingen aan regeling bezoekersparkeren

Meerdere profs aan start IRONMAN Maastricht

Volgend bericht →