Walram heeft nieuwe trainer

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Walram heeft nieuwe trainer

Wiel Meurders nieuwe trainer WalramTijdens de drukbezochte Kerstviering voor alle vrijwilligers van de VV Walram, heeft het bestuur officieel bekend gemaakt dat in het nieuwe voetbalseizoen Wiel Meurders als nieuwe trainer van Walram 1 wordt aangesteld.
De nieuwe trainer, die huidig trainer Roger André opvolgt, is geen onbekende in Sportpark Oost. Jarenlang is hij zelf boegbeeld geweest van Walram 1 als verdienstelijk linksback en momenteel traint Meurders het tweede elftal van Walram, dat nog altijd strijdt voor het kampioenschap.
“Een droombaan gaat voor mij in vervulling”, was Meurder’s eerste reactie richting zijn Walram-familie. Als oud-speler realiseert hij zich meer dan welke andere trainer zeer kritisch gevolgd te worden door het Valkenburgse publiek. Juist daarin ligt voor Meurders de uitdaging te bewijzen dat hij veel rendement weet te halen uit het eerste elftal. Momenteel zal hij als lid van de technische staf er alles aan doen het eerste elftal na de winterstop te behouden voor de derde klasse.
Met Meurders kiest de Valkenburgse voetbalvereniging voor kwalitatief en attractief voetbal van voetballers uit de eigen kweek. Eerder heeft Meurders zeer verdienstelijk getraind bij de Struchter Boys, Schimmert en SCKR.

← Vorig bericht

Maternuspoortje moet opgeknapt worden !

Nieuwe CD Valkebergse Vastelaoves Sjlagers

Volgend bericht →