VV Walram krijgt nieuw 'technisch hart'

Voorpagina » Toerisme » VV Walram krijgt nieuw 'technisch hart'

VV Walram hoofdtrainer Ben Habets en zijn assistent Patrick Ruijters blijven ook volgend seizoen aan de voetbalvereniging verbonden. Dat maakte de club vrijdag bekend. Tevens zal huidig JO19 trainer Paul Bisschops met ingang van het seizoen 2019/2020 volledig voor Walram beschikbaar zijn als Technisch Coördinator jeugdafdeling en senioren én trainer van het tweede elftal.
Jos Reneerkens – thans verantwoordelijk voor de succesvolle JO17-1 – gaat volgend seizoen de JO19 onder zijn hoede nemen. Dave Pasmans, momenteel trainer 2de elftal, heeft aangegeven om vanaf volgend seizoen trainer te willen worden van een jeugdteam bovenbouw. Paul Bisschops en Jos Reneerkens zijn samen met hoofdtrainer Ben Habets verantwoordelijk voor de in- en aanvulling van de selecties vanuit de jeugd bovenbouw richting de senioren.
Walram is dit seizoen gestart met het initiatief van het nieuwe JO21 beloftenelftal om de doorstroming van de jeugd naar de senioren te bevorderen. De coördinatie hiervan is in goede handen van Reggy Spangenberg. De JO21 heeft recent zijn eerste wedstrijd gespeeld tegen VV Berg’28 waarbij het elftal is gevormd door beloftevolle JO17 en JO19 spelers, naast een beperkt aantal daarvoor in aanmerking komende selectiespelers.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Gedeeltelijke herinrichting begraafplaats Cauberg

Valkenburgs duo 'Andy & Roy' in halve finale L.V.K.

Volgend bericht →