Walram start nieuwe competitie met zege

Voorpagina » Toerisme » Walram start nieuwe competitie met zege
Vooraf was niet duidelijk met welke ploeg de Maastrichtste Studenten Vereniging DBSV aan de start zou verschijnen bij de competitiestart. Walram maakte zich dus niet al te druk over de tegenstander en probeerde het concept dat in de voorbereidingsperiode bij tijd en wijle aardig functioneerde door te trekken.
Vanaf het eerste fluitsignaal was de Valkenburgse ploeg heer en meester op het nieuwe kunstgrasveld. Niet echt met sprankelend voetbal, wel met een groot aantal aardige aanvallen richting het gastendoel. Minpuntje gedurende de volle negentig minuten was, zo analyseerde trainer Jordy Reneerkens na afloop, het benutten van de vele mogelijkheden. “Als we daar wat nauwkeuriger waren geweest, had de score hoger kunnen uitvallen!”
Voor Walram scoorden Jordy Mullers, Kenneth Leunissen, Mike Willems en Demir Turkusic.
Foto: Mike Willems in actie tegen DBSV, tussen de opspattende rubberen korrels. Foto gemaakt door Loe Geraards
VV Walram 2:Eerste competitiewedstrijd op kunstgras afgelast

Walram 2 verheugde zich zondagmorgen om op het eigen kunstgrasveld aan de competitie te kunnen beginnen tegen Sporting Heerlen 3. Maar een enorme hoosbui zette het nieuwe kunstgrasveld in een mum van tijd onder water zodat alle spelers weer richting kleedkamer konden. Immers, spelen in deze weersomstandigheden was onverantwoord.
Enkele kilometers verderop kon ook het duel tussen SV Geuldal en Willem I (grasveld) niet in gang worden gezet. De spelers van Vilt keken een half uur voor aanvang bij SNC ’13  in Slenaken ook tegen een onbespeelbare grasmat aan en konden hun voetbalplunje weer opbergen tot volgende week.

Foto: Peter Vandewall van VV Walram.
De gegevens zijn aangeleverd oor Frits Feuler van VV Walram Valkenburg.

← Vorig bericht

TV Valkenburg op NPO Radio 1

Samen Eten voor senioren

Volgend bericht →