Walram verslaat FC Bemelen met 4-1 en bekert verder PLUS VIDEO

Voorpagina » Nieuws » Walram verslaat FC Bemelen met 4-1 en bekert verder PLUS VIDEO

Walram is na de 1-4 overwinning tegen FC Bemelen de terechte poulewinnaar geworden en heeft zich gekwalificeerd voor de tweede bekerronde. Hoewel de uitslag wellicht doet vermoeden dat er sprake was van een eenvoudige zege, was dat zeker niet het geval. FC Bemelen was gedurende de eerste 40 minuten zeker gelijkwaardig aan de bezoekers en won zelfs veruit de meeste persoonlijke duels. Tot echt grote kansen kwam het in die fase niet, beide doelmannen hoefden nauwelijks op te treden.

Drie minuten voor het rustsignaal van arbiter Peter Hautvast uit Beek kwam Walram op voorsprong via Ralph Cornips. Uit een kort genomen hoekschop trof hij van grote afstand op prachtige wijze doel: 0-1. Meteen na de pauze was het opnieuw Cornips die Walram aan een treffer hielp. Ditmaal mocht hij van 20 meter aanleggen voor een vrije trap. Net als afgelopen zaterdag tegen Berg’28  bleek andermaal dat hij vanaf die afstand doeltreffend kan vuren: 0-2.

FC Bemelen was verslagen en Walram bleef aanvallen produceren. De 0-3 en 0-4 van respectievelijk Koen Veugen en Thomas Willems waren dan ook een logisch gevolg van het overwicht. Dat de thuisclub enkele minuten voor het einde toch nog aan de eretreffer kwam, was meer dan verdiend gezien de geboden tegenstand. Al moest  de hulp van verdediger Siem Frissen erbij te pas komen; na een communicatiefout in de defensie passeerde hij zijn eigen doelman: 1-4 .

Zondag ziet u in het programma TV Valkenburg Vandaag een langer verslag met herhalingen van de doelpunten en een gesprek met Walram-trainer Jordy Reneerkens.
Klik op onderstaande video van Moonen Movies om de doelpunten te zien.

← Vorig bericht

Vandaag start de ‘Week van de Vrede 2021’

Kurkapel Falcobergia huldigde 13 jubilarissen

Volgend bericht →