Walram verzuimde te winnen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Walram verzuimde te winnen.

Van Vijlen: eindstand 1-1.Bij een lekker nazomerzonnetje heeft Walram verzuimd om de 3 punten mee naar Valkenburg te nemen. In de eerste helft hadden de bezoekers een overwicht en creëerden zich enkele mogelijkheden. Een schot van Lars Feuler werd geblokt en het was dezelfde Feuler die de bal langs het doel schoot.
Na een dubbelblanke ruststand namen de Valkenburgers in de tweede helft meteen weer het initiatief. Het technische veel betere Walram kreeg in deze beginfase enkele mogelijkheden maar keeper Paul Brauers bleek een sta-in-de weg voor de Walrammers.

Na ruim een uur kwam de thuisclub tegen alle verhoudingen in op voorsprong. Na een kopbal die overging was dat het moment voor Walram om de gelijkmaker te maken. Dat lukte in de 70ste minuut.

Een schot van Barry Hendriks verdween via een Vijlenbeen in de goal, 1-1. Walram kreeg nog diverse grote mogelijkheden. Een inzet van Johnny Jacobs was een prooi voor Brauers, Erik Paulssen joeg de bal hard over het doel en een mooie kopbal van Paulssen werd goed gered door keeper Brauers. Eindstand 1-1.

Gegevens zijn aangeleverd door Stuf Boumans, VV Walram.

← Vorig bericht

Vilt Be Quick B1 verliest van Marsna-duo.

Struchter Boys 1 verliest in en van Keer.

Volgend bericht →