Wandel- en fietstocht voor het hele gezin

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Wandel- en fietstocht voor het hele gezin

De Houthemse Brassband St. Gerlach heeft al vijf jaar een Evenementen Commissie (EVC), die allerlei activiteiten voor leden en bij tijd en wijle ook voor niet-leden organiseert.
Op zondag 24 september is het zover: de EVC organiseert dan een voor iedereen toegankelijke fietstocht van 17 resp. 25 km., alsmede een wandeltocht van zo’n 15 km.
Men kan starten tussen 11.00 en 14.00 uur vanaf gemeenschapshuis De Holle Eik aan de Onderstestraat te Houthem (schuin tegenover de kerk). Auto’s kan men gratis parkeren bij Franciscusoord, verderop aan de Onderstestraat (richting Berg en Terblijt).
Tussenstop is ongeveer halverwege bij Gima Deuren in Ulestraten, alwaar men terecht kan voor ‘een natje en een droogje’ met gezellige muziek. Bij terug-komst in De Holle Eik is er eveneens gezellige muziek onder het genot van hamburgers en frikadellen van de barbecue, een en ander tegen schappelijke prijzen.
Bij De Holle Eik vindt na afloop de trekking plaats van de tombola. Iedere betalende deelnemer krijgt bij zijn deelnemerskaart een gezonde versnapering en één gratis tombolalot. Hoofdprijs is een mountainbike en er zijn diverse andere leuke prijzen.
Deelname kost € 3,= voor volwassenen en € 2,= voor kinderen t/m 12 jaar. Tegen inlevering van de voordeelbon uit de krant krijgen volwassenen € 1,= korting en kinderen € 0,50 (maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen per bon).
Kijk ook eens op: www.brassband-st-gerlach.nl

← Vorig bericht

Zorg vanaf 1 jan. onder één dak

Werkzaamheden aan verzakt riool

Volgend bericht →