Wandel mee voor Bhutan

Voorpagina » Toerisme » Wandel mee voor Bhutan

In de zomer van 2020 gaat Dédé Eijkenboom (15 jaar) samen met 30 leeftijdsgenoten, met Stichting Global Exploration, een wereldburgerstage beleven in Bhutan. Het is de bedoeling om tijdens deze stage een nieuwe cultuur en nieuwe mensen te leren kennen. Verschillende projecten worden bezocht, waar sponsorgeld voor ingezameld moet worden. Om deze stage mogelijk te maken en de  projecten en de lokale economie te ondersteunen is geld nodig.

de Dellen

Om het sponsorgeld in te zamelen, organiseert Dédé samen met haar vader, opa en enkele ervaren vrijwilligers op zondag 19 januari 2020 een wandel- en  spellen/speurtocht. De wandelafstanden zijn 7, 10, 15 en 21 kilometer en voeren grotendeels over onverharde wegen door de mooie natuur rondom Berg & Terblijt. De wandeling voert o.a. door de  natuurgebieden De Koelebosch, Bergse Heide, Ingendael en De Dellen. Deelnemers aan de 7, 10 en 15 kilometer wandeling kunnen aan de spellen/speurtocht deelnemen, tijdens deze tocht zijn er diverse leuke spellen. Onderweg is er een rustgelegenheid in de grotten van Geulhem waar tegen gereduceerde prijzen consumpties verkrijgbaar zijn.

De start van de wandeling is bij café-zaal ’t Vöske, Grote Straat 8, Berg & Terblijt. Deelnemers aan de wandeling kunnen starten tussen 8.00 uur en 12.00 uur, deelnemers aan de speur- en spellentocht kunnen starten tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Aan deelname zijn kosten verbonden.
← Vorig bericht

Jeugprinsenreceptie van Ivan I en minister Jop

Gestolen bord JCV de Foekepot weer terecht

Volgend bericht →