Wandelvereniging Vilt vraagt vrijwilligers

Voorpagina » Toerisme » Wandelvereniging Vilt vraagt vrijwilligers

Wandelvereniging Vilt organiseert elk jaar drie grote wandeltochten, namelijk de Bloesem2daagse, de Geuldalwandelmarathon en de Eindejaarstocht. Bij elke tocht is er ook een speciale wandeltocht voor de jeugd van 6-14 jaar.
Om de wandelaars van de wandelvereniging en haar gasten maximaal te laten genieten van onbezorgd en sportief wandelplezier, is de vereniging op zoek naar vrijwilligers om haar hierbij te ondersteunen. De werkzaamheden van het team van vrijwilligers omvatten onder andere: het organiseren van inschrijvingen, het markeren van wandelroutes, opbouwwerkzaamheden, het bezetten van diverse stands, het verzorgen van de catering, parkeerhulpen etc.etc.
Het huidige team van vrijwilligers bestaat uit circa 80 gezellige enthousiastelingen met een warm hart voor de wandelsport. Als u interesse hebt om vrijwilliger te worden, kunt u contact opnemen met Henk Drummen, 06-30644183, of 043-6041842 (na 18.00 uur) op de website www.wandelverenigingvilt.nl vindt u de nodige informatie over de vereniging.

← Vorig bericht

Plan verkeer en vervoer tijdens Kerststad Valkenburg

TV Gids TV Valkenburg vanaf 26 augustus

Volgend bericht →