Wateroverlast: TV Valkenburg werkt met noodapparatuur

Voorpagina » Nieuws » Wateroverlast: TV Valkenburg werkt met noodapparatuur

TV Valkenburg is ook getroffen door de overstroming. De elektriciteit en internetverbinding in het Spaans Leenhof op het Th.Dorrenplein zijn sinds woensdagavond uitgevallen en nog niet hersteld. We zenden tijdelijk provisorisch uit via een laptop bij een vrijwilliger thuis.

U ziet hoe hoog het water stond

Het bedrijf dat de signaaldistributie verzorgt, heeft meegewerkt om de “nooduitzending” in de huiskamers te krijgen. “Helaas hebben alleen Ziggo-kijkers geen geluid en dat krijgen ze ook niet zo snel opgelost,” aldus hoofdredacteur/directeur Henk Jakobsen. “De berichtgeving via onze website gaat gelukkig wel door. We kunnen de Valkenburgers optimaal informeren over de laatste maatregelen die het crisisteam neemt.”

Dagelijkse updates van het nieuws
Jakobsen: “Via alle kanalen – zoals Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, LinkedIn en Google – wordt dagelijks een speciale versie van ‘TV Valkenburg Vandaag’ uitgezonden. Regelmatig wordt het programma aangevuld met nieuwe items die de vrijwilligers draaien.” Raadpleeg voor de laatste updates van het nieuws onze website.

Foto’s TV Valkenburg

← Vorig bericht

Wateroverlast: Burgerwacht ‘bewaakt’ eigendommen in de buurt

Wateroverlast: Heeft U hulp nodig?

Volgend bericht →