Wateroverlast: VVV zegt: “Kom gerust naar Zuid-Limburg”

Voorpagina » Nieuws » Wateroverlast: VVV zegt: “Kom gerust naar Zuid-Limburg”

Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast. Dat kan nu en dat is dan ook de boodschap van Visit Zuid-Limburg. Met één duidelijke restrictie: blijf weg uit het afgezette rampgebied in Valkenburg-centrum. In dat gebied is geen enkele horecazaak of winkel geopend. Daar is tevens een noodverordening van kracht. Buiten het afgezette gebied openen meer en meer winkels, horecazaken en andere bedrijven hun deuren. Zij hebben geen of weinig waterschade gehad en kunnen vanaf nu hun diensten weer aanbieden.

Th.Dorrenplein afgezet gebied

𝗧𝗼𝗲𝗴𝗮𝗻𝗴 𝘁𝗼𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗮𝗳𝗴𝗲𝘀𝗹𝗼𝘁𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗯𝗶𝗲𝗱
Het gebied is afgesloten met hekken die voorzien zijn van zeil. Bij de ingangen staan beveiligers die polsbandjes uitdelen aan inwoners en ondernemers die in het afgesloten gebied moeten zijn. Op die manier ziet de beveiliging in één oogopslag wie er in het gebied thuishoort. Na het laden en lossen kan de auto gratis geparkeerd worden op het Walramplein.

Het college bezocht het rampgebied
Burgemeester Prevoo en zijn wethouders Dauven, Vermeer en Meijers bezochten dinsdagmiddag enkele getroffen plaatsen in Schin op Geul, Houthem en in het centrum, echter buiten het afgesloten deel.

← Vorig bericht

Wateroverlast: Vanaf 20:00 uur nieuwe TV Valkenburg Vandaag

Wateroverlast bij de Kindervallei in Houthem PLUS VIDEO

Volgend bericht →