Wedstrijdverslagen 14 oktober

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Wedstrijdverslagen 14 oktober

Ready 3 op stoomVoor Ready 2 liep de confrontatie met Megacles uit op een deceptie. De winst was voor de Weertenaren met 6-4. Hierdoor verliest men de directe aansluiting met de koploper.
Ready 3 is goed op stoom en toonde zich ongenaakbaar. Brunssum werd met 10 -0 overrompeld. Guus Rouwette, Leo Dorren en Pedro Noteborn waren de spelers die verantwoordelijk waren voor deze grote overwinning. Na de eerste helft in de najaarscompetitie staat dit team fier aan kop.
Ready 4 moest aantreden tegen het sterke Succes. Simone Tossings en Miranda Cörvers wisten ieder 1 puntje binnen te slepen en de eindstand was dan ook 2-8 voor Succes.
Ready 5 scoorde een mooie overwinning op Coriovallum. De hattrick kwam op naam van Freddy Tossings en zowel Thessa Habets als Kim Steijns scoorden ieder ook nog fraai 2 punten. 7-3 werd het , in het voordeel van Ready.
De jeugd moest afreizen naar Hoensbroek. Hier werd een 8-2 overwinning binnengehaald. Jelle Lisson en Jens Lisson waren onverslaanbaar. Alleen Kaj Nelissen liet de tegenstander 2 keer de eer redden.

← Vorig bericht

Tv Valkenburg interviewt Jan Smit

Uitslagen 11okt. t/m 15 okt. 2006.

Volgend bericht →