Weer inbraken in Broekhem-Zuid

|
, ,

De vastelaovend is in Valkenburg aan de Geul rustig verlopen,. Dat maakte de politie dinsdagmorgen bekend. “Er zijn geen noemenswaardige incidenten geweest”, aldus de wijkagent.
Het inbrekersgilde was wel actief. In Broekhem-Zuid was het raak in de Statenlaan, op het Berkelplein en in Broekhem zelf werd ingebroken. De politie adviseert alle ramen en deuren goed af te sluiten, zeker als u weggaat met de vastelaovend.

In Maastricht ging het er anders aan toe. Een 15-jarige Maastrichtenaar is maandagavond aangehouden op verdenking van mishandeling van een hulpverlener. Een 21-jarige vrouw uit Maastricht werkte als EHBO’er toen zij in herkenbare kleding met een patient op de Platielstraat liep. Zij moest zich door het publiek wurmen waarbij de verdachte niet opzij ging. Plotseling en zonder enige aanleiding werd de vrouw in haar gezicht geslagen waarbij zij letsel opliep aan haar oog. Aan de hand van camerabeelden kon het slachtoffer de verdachte identificeren. De jongen is aangehouden en voorgeleid.

← Vorig bericht

Optochtfoto's uit Vilt

Katerbrunch sjluut vastelaovend in Sjin aaf

Volgend bericht →