Weer nederlaag voor VV Walram.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Weer nederlaag voor VV Walram.

Een verdiende overwinning voor het team van trainer Joop Dacier.

In theorie kon Walram, met nog 2 wedstrijden te spelen, aanspraak maken op de titel maar dan moesten Voerendaal en WDZ beide wedstrijden verliezen en Walram beide wedstrijden winnen. In de praktijk kwam hier niets van terecht. WDZ liet vanaf de eerste minuut zien dat ze voor 3 punten waren gekomen. Na een klein kwartier redde Walram-doelman Tum Moust een zeker lijkend doelpunt door als een tijger op de bal te springen. Slordig balverlies in de Walram-voorhoede leidde het eerste doelpunt in.
Ingo Schaakxs werd vrij, voor de ver uit zijn doel komende Tum Moust, gezet, Schaakxs omspeelde de Walram-goally en schoof de bal in het lege doel, 0-1. Walram probeerde iets terug te doen, een doelpoging van de hardwerkende Lars Feuler verdween net over de goal. Na de pauze kwam Walram bijna langszij maar Erik Paulssen raakte de paal. WDZ kreeg na ruim een uur een vrije trap net buiten de zestien. Gino Triches schoot de bal schitterend in de kruising, 0-2.

In de 72ste minuut werd een voorzet van Janou Smeets tegendraads ingekopt door Kim Philippi, 1-2. Walram rook bloed en de bezoekers wankelde. Een vrije trap van Barry Hendriks werd met de nodige moeite gepareerd door de WDZ-goally. Er ontstonden enkele hachelijke situaties voor het WDZ-doel maar de Walrammers slaagden er niet in om de gelijkmaker te forceren. Vlak voor tijd werd een scherpe counter van de bezoekers droog afgemaakt door Jelle Theeuwen, eindstand 1-3.

Een verdiende overwinning voor het team van trainer Joop Dacier.

Zondag 8 mei speelt Walram om 14.30 uur de laatste competitiewedstrijd, uit tegen Heerlen Sport.

Gedgevens zijn aangeleverd door Stuf Boumans, VV Walram.

← Vorig bericht

Jan Odekerken ontvangt Zilveren Meibok.

Koninklijke onderscheiding voor Jos Smeets.

Volgend bericht →