Weer ongeval Rijksweg in Berg

|
,

In de nacht van 29 op 30 januari jl. vond een ongeluk plaats op de Rijksweg in Berg en Terblijt. Een personenauto kwam met zijn voorwiel tegen de middenberm aan en kwam daarna aan de andere kant van de weg tegen een boom tot stilstand. Het ongeval gebeurde op circa 100 meter van de rotonde aan de Rasberg in Berg.
De assistentie van politie en ambulance werden ingeschakeld maar bleken niet nodig te zijn. De 45-jarige Belg uit Huy was niet gewond geraakt. In de auto zaten verder geen passagiers. De auto is total-loss.
In het recente verleden zijn op de gehele Rijksweg tussen de Rasberg en Vilt diverse ongelukken gebeurd.  Naar aanleiding van de ongelukken en klachten van bewoners dat er te hard gereden wordt op deze weg, heeft dat geleid dat de verkeerspolitie diverse snelheidscontroles heeft gehouden. Daaruit kwam steeds het beeld naar voren dat er door diverse automobilisten te hard, soms veel harder dan de max. toegestane snelheid van 50 km per uur, gereden werd. De Rijksweg is enkele jaren geleden aangepast met diverse ‘chicanes’.
Ongeluk 1int

Ongeluk Rijksweg Berg
Ongeluk Rijksweg Berg

← Vorig bericht

Ingrid Mommers uit Valkenburg is terecht

Programma 'TV Valkenburg Vandaag'

Volgend bericht →