Weer overwinning dames van S.E.C.

Voorpagina » Toerisme » Weer overwinning dames van S.E.C.

Polaris Helmond zakte naar het zuiden af om de degens te kruisen met Dames 1 van S.E.C. S.E.C. kwam op voorsprong maar door een goede servicereeks van Polaris kwamen de gasten weer ook gelijke hoogte en namen zelfs de voorsprong. S.E.C. wist e.e.a. aan te passen en kwam weer langszij en stoomde door naar 25-19.
Ook in set 2 waren de teams aan elkaar gewaagd en ging het lang gelijk op. Beide teams vochten voor elk punt maar ook hier scoorde S.E.C. de beslissende punten en won ook set 2 met 25-18.
In set 3 ging Polaris met lastige servicebeurten van start. S.E.C. had hier even geen kijk op en keek snel tegen een 1-12 achterstand aan. Ook nu toonden de dames veerkracht en vochten knap terug naar 10-12. Polaris nam nogmaals een voorsprong naar 13-18 en weer vocht S.E.C. terug tot 18-18. Ook in deze set wist S.E.C. in de beslissende fase meer en beter te scoren met als resultaat een 20-25 winst en dus een 3-0 voorsprong.
In set 4 had S.E.C. last van de inspanningen in set 3. Tot 15-18 ging het nog gelijk op maar Polaris nam nu het heft in handen en ging door tot 20-25. Voor de S.E.C. dames een mooie 3-1 overwinning waardoor ze na drie wedstrijden op een mooie gedeelde 3de plaats staan. De volle tribune heeft kunnen genieten van een mooie en spannende pot volleybal.
Aanstaande zaterdag staat de streekderby tegen Jokers Heer op het programma. Aanvang 19:00 uur in sporthal de Heeg in Maastricht.
De foto en gegevens zijn aangeleverd door Ruud Janssen van S.E.C. Valkenburg

← Vorig bericht

TV Gids met programma's vanaf 6 oktober

Geen nieuwe jeugdprins in 2020 voor Vilt

Volgend bericht →