Weer winst voor eerste team HV Vilt/Be Quick.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Weer winst voor eerste team HV Vilt/Be Quick.

Vilt was gebrand op winst na uitnederlaag met 1 goal verschil in Beek.Na de nederlaag, met 1 goal verschil, in Beek tegen BFC waren de Viltse dames in de thuiswedstrijd gebrand op winst. Na een aanvankelijk gelijk opgaande wedstrijd in de eerste helft ging Vilt uiteindelijk met een voorsprong van 12-9 rusten.
Door een hoog scoreverloop aan Viltse zijde was de wedstrijd halverwege het tweede bedrijf reeds snel beslist. Vilt speelde wedstrijd rustig uit en won met 24-17. Een mooie opsteker voor de laatste wedstrijd van het seizoen de derby tegen Iason.
Ook het tweede damesteam wist de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen kampioen Olympia, te winnen. De start met een "alles of niets" instelling leidde al snel tot een 2-0 voorsprong. Olympia kwam echter vrij vlug op gelijke hoogte. Vilt liep toch weer uit naar een voorsprong van 3 goals en ging met 8-5 rusten.
Ondanks sterk spel van beide kanten wisten de Viltse dames steeds een voorsprong te behouden. Deze voorsprong werd tot de laatste minuten met 1 goal behouden en over de streep getrokken. Het resultaat was een 13-12 overwinning op de kampioen.
Alle uitslagen:
BFC Vilt/Be Quick F1 1-10
BFC Vilt/Be Quick E1 1-11
MenG Optimo Vilt/Be Quick B1 12-7
Zwart Wit Vilt/Be Quick D1 7-16
Vilt/Be Quick DS2 Olympia 13-12
Vilt/Be Quick DS1 BFC 24-17
Programma 30 maart 2014( 2 laatste wedstrijden van het seizoen):

12.00 uur B1 thuis tegen St. Truiden;
13.00 uur Dames 1 uit tegen Iason, de wedstrijd wordt gespeeld in de Bosdries.
Gegevens zijn aangeleverd door Maria Starren-Hendriks van Handbal S.V. Vilt/Be-Quick.

← Vorig bericht

Sibbe MC 2 doet nog steeds mee om de titel.

HV IASON pakt punt bij koploper.

Volgend bericht →