Wegwerkzaamheden worden weer hervat

Voorpagina » Toerisme » Wegwerkzaamheden worden weer hervat

De werkzaamheden aan de Valkenburgerstraat in Berg en aan de Pr.Beatrixsingel in Broekhem-zuid worden op maandag 6 januari weer hervat.

Valkenburgerstraat December update

Berg
In Berg wordt gewerkt aan de Valkenburgerstraat. De riolering naast het fietspad vanaf de rotonde richting Maastricht. Het fietspad wordt omgelegd via de Schansweg.
Vanaf 6 januari worden de voorbereidingen getroffen voor een ‘sleufloze’ boring van een nieuw aan te brengen regenwaterriool onder de Rijksweg ter hoogte van de bushalte nabij de parochiekerk.
De overige rioolwerkzaamheden starten eind januari of begin februari in de Valkenburgerstraat vanaf de Kleinstraat tot aan de Pastoor Brouwersstraat. De werkzaamheden worden door BLM Wegenbouw uitgevoerd.
verkeersplan werk pr.beatrixsingel

Broekhem zuid
De wegwerkzaamheden aan de Pr.Beatrixsingel worden vanaf maandag 6 januari weer opgepakt. Halverwege de parkeerplaats van de Valkenier tot aan de zijstraat van de Beatrixsingel – Prinses Irenelaan zal tot vrijdag 21 februari in zijn geheel gerenoveerd worden. Omdat de singel een randweg is, heeft de gemeente een omleidingsplan voor alle verkeer opgesteld. Bekijk de afbeelding hiernaast.

← Vorig bericht

Robert en Chantal nieuw Sibbens prinsenpaar

Prins Erik I en Minister Riccardo nieuw Sjtadsprinsenpaar Mirlitophile

Volgend bericht →