Wel of geen abonnement bij afsluiten glasvezel?

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Wel of geen abonnement bij afsluiten glasvezel?

Volgens een Reggefiber-glasvezelkrant en -website wordt aansluiting gratis geregeld.De vraag ‘wel of geen abonnement bij afsluiten van een glasvezelcontract’ heeft Tv Valkenburg voorgelegd aan Paul Kempen, verkoopmanager van Reggefiber. Hij zegt: "Nu moet 30% van de inwoners van 3 kernen ‘ja’ zeggen tegen glasvezel plus abonnement. Daarna wordt iedereen alsnog gevraagd of ze aangesloten willen worden".

Volgens de Reggefiber-website over glasvezel in Echt, waar de 30% norm gehaald is, lezen we: .."zal Reggefiber iedere woning binnen het aansluitgebied voorzien van een geheel kosteloze glasvezelaansluiting. Aansluiten start in februari".

Reggefiber zegt heel stellig dat de mogelijkheid ‘ja zeggen tegen glasvezel zonder abonnement’ niet mogelijk is. In een glasvezelkrant die het bedrijf zelf heeft rondgestuurd in deze gemeente staat die mogelijkheid zonder abonnement expliciet genoemd.
Het is duidelijk dat Reggefiber niet uit de kosten komt indien er geen abonnementen worden afgesloten. Maar aan de andere kant komt er ook geen glasvezelnetwerk met alle voordelen van dien. "Dan blijft Valkenburg aan de Geul wellicht jarenlang verstoken van glasvezel", aldus Kempen.

KLIK HIER om de CDA-brief te lezen.

Tv Valkenburg zendt op alle oneven uren een item uit over glasvezel ja/nee?

← Vorig bericht

€ 6000.= voor speelplaats Imstenraderbos.

HV Vilt dames 1 krijgt flink klop.

Volgend bericht →