Werkzaamheden aan Plenkertstraat, Beatrixsingel en Odapark

Voorpagina » Toerisme » Werkzaamheden aan Plenkertstraat, Beatrixsingel en Odapark

Vanaf maandag 23 oktober wordt gestart met de renovatiewerkzaamheden aan de Pr. Beatrixsingel en de Pr. Bernhardlaan op het gedeelte vanaf de Pr. Margrietlaan tot aan de parkeerplaats Par’Course. De Pr.Beatrixsingel komende vanaf Broekhem is tijdens deze periode bereikbaar tot aan de Koningswinkelstraat. De werkzaamheden zijn gepland tot en met november a.s. Dat is de uitkomst van overleg tussen aannemer en gemeente dat vrijdagochtend heeft plaatsgevonden.

Plenkertstraat

Plenkertstraat afwerken
De focus ligt komende weken daarnaast op de werkzaamheden aan de Plenkertstraat/Polfermolen. In de herfstvakantie worden de werkzaamheden in de Plenkertstraat hervat. Gelijktijdig worden de laatste gas- en wateraansluitingen door Enexis/WML vernieuwd. De planning van beide werken is op elkaar afgestemd om overlast zoveel te mogelijk te beperken en om alles in een keer af te kunnen ronden. Bewoners en bedrijven aan de Plenkertstraat worden per brief geïnformeerd over de (fases van) werkzaamheden.
Oorzaak is de regen
Door de vele regenval van de afgelopen week heeft de aannemer niet volgens planning kunnen starten. “Met een dergelijke planning hangt veel samen” inzet van machines en personeel, maar er wordt ook rekening gehouden met de toegankelijkheid van bepaalde wegen en parkeerplaatsen tijdens evenementen zoals de Bokkemèrt en later in het jaar Kerststad”, aldus de gemeente in een persbericht.
Odapark
In de herfstvakantie wordt gewerkt aan de parkeerplaats Odapark. De parkeerplaats Odapark is tijdens de werkzaamheden bereikbaar via een tijdelijke inrit.

← Vorig bericht

Laatste week voor "We Do Remember"-expositie

Weigering aanleg zonnepanelenpark op Emmaberg

Volgend bericht →