Werk in uitvoering in Houthem

Voorpagina » Toerisme » Werk in uitvoering in Houthem

De komende twee weken worden op diverse locaties werkzaamheden uitgevoerd op het traject tussen de Stationsweg en St. Gerlach huisnummer 2. Dat geeft overlast voor iedereen die de weg door Houthem moet gebruiken. Er is een omleidingsroute aangegeven.
Tussen huisnummer 19 en 52 aan de St. Gerlach zijn nutsbedrijven bezig met het saneren en opnieuw aansluiten van de huisaansluitingen De woningen met de even huisnummers zijn  gereed. De aannemer verwacht in week 7 (13 februari – 17 februari) deze werkzaamheden in  zijn geheel af te ronden. Daarna worden nog drie woningen in de Stationsweg voorzien van een nieuwe huisaansluiting (week 8).
Tussen de Onderstestraat en de inrit van Chateau St. Gerlach is de aannemer gestart met de  aanleg van het nieuwe trottoir en de daar bijbehorende betonbanden. Deze werkzaamheden zullen twee weken in beslag nemen. Het verkeer kan in éénrichting door de Vauwerstraat. Tussen de Vauwerstraat en St. Gerlach huisnummer 2 (komgrens) is de straat helemaal afgezet.
De komende vier weken worden hier een nieuw trottoir, parkeervak en rijbaan aangelegd. Afhankelijk van de weersverwachtingen zal het asfalt niet opgebroken worden voor carnaval. Zo kan deze weg tijdens de carnavalsoptocht gedeeltelijk open zijn.
De werkzaamheden aan de toegangsweg naar Chateau St. Gerlach zijn opgestart. Ook deze werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Naar  verwachting zijn deze werkzaamheden voor de carnaval gereed.
Chateau St. Gerlach en de bewoners aan de noord zijde van de spoorlijn zijn te bereiken via de Omleidingsroute. De bewoners aan de noordzijde van de spoorlijn kunnen dan via de Stationsweg hun woonwijk bereiken of  via de Vauwersweg (tijdelijk éénrichting)

← Vorig bericht

25 Miljoen voor Walramplein en Leeuwterrein

Bomen Walramplein naar Berkelplein

Volgend bericht →