Werkzaamheden aan de parkeerplaats Bosdries

Voorpagina » Toerisme » Werkzaamheden aan de parkeerplaats Bosdries

Wegenbouwer BLM is gestart met de werkzaamheden aan de parkeerplaats aan de voorzijde bij sporthal de Bosdries in Berg. Dit deel van de renovatiewerkzaamheden zou pas in de zomervakantie uitgevoerd worden. Op dit moment is de sporthal gesloten en wordt de basisschool en kinderopvang slechts zeer beperkt bezocht. Om deze reden kiest BLM  ervoor om al een gedeelte van fase H te vernieuwen. “Het gedeelte Valkenburgerstraat wordt vooralsnog niet vernieuwd. Hierover worden aanwonenden voor aanvang opnieuw geïnformeerd”, aldus de gemeente Valkenburg an de Geul.
In vier weken klaar
De parkeerplaats van de sporthal wordt opgebroken en opnieuw aangelegd. BLM spant zich in om de parkeerplaats in vier weken gereed te hebben. Uiteraard is men afhankelijk van de weer- en ondergrondse omstandigheden en de gezondheid van de medewerkers.
Bereikbaarheid
De Valkenburgerstraat wordt bij deze ‘fase H’ niet afgesloten voor autoverkeer. Omdat het enkel het parkeerterrein voor de sporthal betreft, kunnen aanwonenden op normale wijze met de auto hun woning bereiken.
Foto Fons Winteraeken, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Paasvieringen vanuit Roermond op landelijke en regionale tv

Maart was een koude en natte maand

Volgend bericht →