Werkzaamheden aan doorgaande weg in Houthem

Voorpagina » Toerisme » Werkzaamheden aan doorgaande weg in Houthem

In de Stationsweg zijn de nutsbedrijven nog bezig met werkzaamheden. Deze werkzaamheden zullen volgende week worden afgerond.
Tussen de Onderstestraat en de inrit van Chateau St. Gerlach is het trottoir aan de St. Gerlach zijde gereed. In de volgende fase zal het trottoir aan de overzijde worden aangepakt. Hiermee wordt gestart als de werkzaamheden in de Vauwerstraat en aan St. Gerlach tussen huisnummer 2 en 20 gereed zijn.
Vanaf volgende week zal de aannemer de rioolaansluitingen vernieuwen tussen de inrit van Chateau St. Gerlach en de Onderstestraat. De weg blijft open, het verkeer kan enige hinder ondervinden. Tussen de Vauwerstraat en St. Gerlach 2 is de straat helemaal afgezet.  De komende twee weken worden hier een nieuw trottoir, parkeervak en rijbaan aangelegd.
In de Vauwerstraat wordt tot en met de week voor Pasen (14 april) gewerkt en is daarom tot die tijd afgesloten voor alle verkeer .
Omleidingen
Chateau St. Gerlach is bereikbaar, komende uit Valkenburg, door omleidingsroute H te volgen. Komende uit Meerssen is de weg (St. Gerlach) open in twee richtingen tot aan de in inrit van het Chateau St. Gerlach. De woonwijk Goudenrood tussen spoorlijn en snelweg is in twee richtingen bereikbaar via de Stationsweg.

← Vorig bericht

Halfvasten portretonthulling

Walram wint moeilijk duel, achtervolgers morsen punten

Volgend bericht →