Werkzaamheden aan overweg Nieuweweg.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Werkzaamheden aan overweg Nieuweweg.

Vandaag werkzaamheden bij het station Schin op Geul.Dit weekeinde is de overweg aan de Nieuweweg in Valkenburg afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via A79.
Station Valkenburg: tussen overweg Nieuweweg en Cremerstraat
Periode: zaterdag 19 oktober 02:00 uur tot en met maandag 21 oktober 07:00 uur. Rondom het station Valkenburg, tussen de overweg Nieuweweg en Cremerstraat, wordt een wissel vernieuwd. Het is mogelijk
dat men tijdens de werkzaamheden geluidsoverlast ondervindt van machines. Ook kan hinder ontstaan door slijpwerkzaamheden en de bouwverlichting.
De overweg is tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de A79.

ProRail probeert de werkzaamheden in de aangegeven tijd af te ronden. Door onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, kan de planning echter worden aangepast.

Station Schin op Geul: tussen viaduct Walem en de Vinkenbergstraat
Periode: donderdag 17 oktober 02:00 uur tot en met maandag 21 oktober 21 uur.
Rondom het station Schin op Geul, tussen het viaduct Walen en de Vinkenbergstraat, wordt het spoor vernieuwd. Er komen nieuwe spoorstaven en ook de dwarsliggers, waarop de spoorstaven rusten, worden vervangen. Tevens wordt de ballast (spoorgrind) vernieuwd. Het is mogelijk dat men tijdens de werkzaamheden geluidsoverlast ondervindt van machines. Ook kan hinder ontstaan door slijpwerkzaamheden en de bouwverlichting.

ProRail streeft ernaar de werkzaamheden in de aangegeven periode af te ronden. Door onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, kan het echter nodig zijn de planning aan te passen.

← Vorig bericht

Arcadis bestraat Kerkstraat.

Lastendruk Valkenburger het laagst in Heuvelland.

Volgend bericht →