Werkzaamheden Grotestraat één week uitgesteld.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Werkzaamheden Grotestraat één week uitgesteld.

Vorst zit 60 to 70 cm in de grond.Vandaag, maandag 13 februari, is aannemer Van Boekel gestart met de aangekondigde werkzaamheden om een tijdelijke rioolaansluiting ter hoogte van Lunchroom Botterweck aan te leggen. Tijdens de graafwerkzaamheden is gebleken dat er op dit moment nog 60 tot 70 cm vorst in de grond zit.

Het in niet verantwoord om onder deze omstandigheden graafwerkzaamheden uit te voeren. Het gevaar voor schade aan kabels en leidingen is te groot.

Besloten is dan ook om nu niet verder te werken. Gezien de gunstige temperatuurvoorspellingen voor de komende periode is besloten te wachten tot na carnaval. De werkzaamheden schuiven 1 week op.
Donderdag 23 en vrijdag 24 februari worden de werkzaamheden om een tijdelijke rioolaansluiting aan te leggen uitgevoerd. De verwachting is dat de straat vrijdag 24 februari aan het einde van de werkdag weer volledig toegankelijk en bestraat is.

Mochten er onvoorziene omstandigheden optreden, dan zal het werk zaterdag 25 februari afgemaakt worden. De werkzaamheden zijn in ieder geval vóór de start van de sloop van de Geulbrug afgerond.

Ook de nutsbedrijven voeren van woensdag 22 t/m vrijdag 24-2 de werkzaamheden op de kop van de Boogaardlaan/ Grotestraat uit. De aannemer (Hak) verricht koppelwerkzaamheden aan de waterleiding.

Vanwege de werkzaamheden is van woensdag 22 t/m vrijdag 24 febr. verkeer mogelijk in de Grotestraat. Voor voetgangers is de straat toegankelijk. Het werkvak wordt met bouwhekken afgezet. Indien de situatie daar aanleiding toe geeft worden verkeersregelaars ingezet om het bevoorradingsverkeer te begeleiden. De hulpdiensten zijn geïnformeerd over de stremming van de Grotestraat.

Voor meer info belt u met Jos Bauer, 06 81 27 17 77.

← Vorig bericht

Sibbe MC 1 oppermachtig tegen Brunssum.

Alleen winst voor HV Iason senioren 2.

Volgend bericht →