Werkzaamheden in de Bogaardlaan naderen einde.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Werkzaamheden in de Bogaardlaan naderen einde.

Weekmarkt tijdelijk naar Louis van der Maesenstraat.Vanwege de kabel- en leidingwerkzaamheden op het Theodoor Dorrenplein zal vanaf maandag 7 mei de weekmarkt in de Louis van der Maesenstraat opgesteld worden. Op de plek waart de voormalige kiosk gestaan heeft wordt nog een deel van de weekmarkt geplaatst.

De werkzaamheden in de Dr.Erensstraat en St.Pieterstraat gaan de komende weken door. Het parkeerterrein aan de Dr.Erensstraat blijft vanuit Poststraat en Louis van der Maesenstraat toegankelijk. Zo ook alle winkels en woningen.
Al maanden is de Bogaardlaan afgesloten voor alle verkeer. Door de werkzaamheden aan de Geulkade is er voor voetgangers en fietsers via een smal deel langs de huizen een doorgang.

Vorige week heeft de aannemer de onderlaag van de weg verhard. Midden deze week is gestart met het leggen van de trottoirbanden. Het rijgedeelte wordt met basalt uitgevoerd, het trottoirdeel in gebakken materiaal. Net als in de Grotestraat-centrum. Vóór de bouwvakantie is de Bogaardlaan helemaal klaar.

Foto’s Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2012

← Vorig bericht

Valkenburgse muurreclames in boekvorm.

Valkenburgers kunnen parkeerabonnement kopen.

Volgend bericht →