Werkzaamheden in het centrum voor deze week.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Werkzaamheden in het centrum voor deze week.

In Reinaldstraat, Historisch centrum en op het Th.Dorrenplein.Reinaldstraat deze week
De werkzaamheden aan de riolering worden deze week voortgezet. Rioolhuisaansluitingen worden overzet van het oude op het nieuwe rioolstelsel. Sleuven worden gevuld en er wordt alvast een laag funderingsmateriaal aangebracht.
De werkzaamheden aan kabels en leidingen worden dinsdag 28 februari opgestart. Deze werkzaamheden vinden plaats langs de gevel aan de Reinaldstraat, tussen de Lindenlaan en de Louis van der Maesenstraat aan de kant van de winkels.

Werkzaamheden op het Th. Dorrenplein
In de loop van deze week start de aannemer op de kop van het Th. Dorrenplein (omgeving Greenshop en de Kiosk) met de regenwaterafvoer op de Molentak. Hierbij wordt een fijn slib afscheider geïnstalleerd. De werkzaamheden duren ruim twee weken.

Start sloop Geulbrug vanaf 27 februari
Het centrum is bereikbaar en beleverbaar via de zijstraten van de Grotestraat, via de Berkelstraat en via de Kerkstraat. Er dient wel rekening gehouden te worden met de overige werkzaamheden in het historisch centrum.
Voetgangers kunnen gebruik maken van de tijdelijke voetgangersbrug die ter hoogte van het Spaans Leenhof (VVV-kantoor) is geplaatst.

Kabels en leidingen historisch centrum
Op maandag 27 februari wordt gewerkt aan de oude waterhoofdleiding ter hoogte van de kruising Walravenstraat/Grotestraat. Er is als gevolg van die werkzaamheden in de beide straten géén doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk van 7.30-16.15 uur.
Op maandag 27 februari wordt ook gewerkt aan de gas- en waterleiding ter hoogte van de kruising Muntstraat/Kerkstraat. Ten gevolge van deze werkzaamheden is er géén doorgang voor verkeer tussen 7.30 en 16.15 uur. Vanaf dinsdag 28 februari wordt gewerkt in de Berkelstraat, ter hoogte van restaurant Valkenhof.

Foto’s Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2012

← Vorig bericht

Beschonken bestuurster ramt boom.

Echte Amsterdamse humor in het centrum?

Volgend bericht →