Werkzaamheden winkel- en historisch centrum deze week.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Werkzaamheden winkel- en historisch centrum deze week.

Plan voor omleiding en bereikbaarheid.De nutsbedrijven vervangen momenteel kabels en leidingen in het winkelcentrum.
De werkzaamheden aan de Louis van der Maesenstraat worden 12 december voortgezet. Er wordt gewerkt van hoek Poststraat tot aan de hoek Reinaldstraat. De verwachting is dat uiterlijk 16 december de werkzaamheden zijn afgerond en de bestrating is teruggelegd.
Om winkels en woningen toegankelijk te houden zal tot de afronding van het straatwerk met loopschotten gewerkt worden. De werkzaamheden zullen enige overlast veroorzaken. We vragen uw begrip daarvoor. Voor informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, deelprojectleider centrumplan, 0681271777.
Werkzaamheden historisch centrum week 50 (12 t/m 16-12)
De nutsbedrijven vervangen momenteel kabels en leidingen in het historisch centrum.
Werkzaamheden Berkelstraat
Vanaf maandag 12 december zal verder gewerkt worden in de Berkelstraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de zijde van pand Schreitel. Er wordt naar de Berkelpoort toegewerkt.
Proefsleuven Geulbrug ter hoogte van Botterweck (13-12)
Op dinsdag 13 december zullen proefsleuven op de geulbrug gegraven worden om de locatie van kabel en leidingen in kaart te brengen. Afhankelijk van de precieze locatie zullen mogelijk tijdelijk verkeersmaatregelen genomen moeten worden. De werkzaamheden worden in 1 dag afgerond.
Grotestraat gestremd ter hoogte van Lunchroom Botterweck (13 t/m 15-12)
Van dinsdag 13 december tot en met donderdag 15 december vinden er in Grotestraat Centrum ter hoogte van Lunchroom Botterweck werkzaamheden plaats. Dit betekent dat er geen doorgaand gemotoriseerd verkeer mogelijk zal zijn in de Grotestraat vanaf Theodoor Dorrenplein/Pelerinstraat. De straat is voor voetgangers wel goed bereikbaar.
Leveranties alleen via Berkelstraat (13 t/m 15-12)
Vanaf 04.00 tot 10.00 uur ’s ochtends kunnen bedrijven in het historisch centrum normaal gesproken beleverd worden (venstertijd). Leveranties voor de Grotestraat, Berkelstraat en Muntstraat vanaf 07.00 uur alleen mogelijk via de Berkelstraat.
De aannemer zal een aantal verkeersregelaars inzetten die logistiek verkeer doorverwijzen naar de Berkelstraat. 1 verkeersregelaar zal dat al in de Halderstraat doen. Bedrijven gelegen aan de Grotestraat en Muntstraat, die beleverd worden aan achterzijde via de Engelbertstraat, zijn wel toegankelijk. Ook de parkeerplaatsen in de Engelbertstraat zijn toegankelijk.
Bereikbaarheid omliggende straten (13 t/m 15-12)
Halderstraat, Engelbertstraat, Kerkstraat, Pelerinstraat zijn voor bewoners en hulpdiensten bereikbaar. Hotel L’empereur is voor gasten en leveranciers bereikbaar. Ook de HH. Nicolaas- en Barbarakerk en Kasteel Den Halder zijn bereikbaar.
Om winkels en woningen toegankelijk te houden zal met loopschotten gewerkt worden. De werkzaamheden zullen enige overlast veroorzaken. We vragen uw begrip daarvoor. Voor informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, deelprojectleider centrumplan, 0681271777

← Vorig bericht

Coca Cola Kersttruck naar Valkenburg.

Andere route voor de Christmas Parade.

Volgend bericht →