Werkzaamheden winkel- en historisch centrum.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Werkzaamheden winkel- en historisch centrum.

Voor 5 t/m 9 december.

De nutsbedrijven vervangen momenteel kabels en leidingen in het winkelcentrum.
De werkzaamheden in het winkelcentrum aan de Louis van der Maesenstraat worden tussen 5 en 9 december voortgezet. Er is naar gestreefd de werkzaamheden 9 december af te ronden.
De precieze duur van de werkzaamheden is echter afhankelijk van de situatie die in de bodem is aangetroffen. De verwachting is dat 9 december de kabel- en leidingwerkzaamheden zijn afgerond. De nieuwe kabels en leidingen zijn dan gelegd. Vanaf 12 december zal men dan starten met het terugleggen van de bestrating.
Om winkels en woningen toegankelijk te houden zal met loopschotten gewerkt worden.
De werkzaamheden zullen enige overlast veroorzaken. We vragen uw begrip daarvoor. Voor informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, deelprojectleider centrumplan, 0681271777.
Werkzaamheden historisch centrum week 49 (5 t/m 9-12)
De nutsbedrijven vervangen momenteel kabels en leidingen in het historisch centrum.
Vanaf maandag 5-12 zal gewerkt worden in de Berkelstraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de zijde van pand Schreitel. Er wordt naar de Berkelpoort toegewerkt.
Om winkels en woningen toegankelijk te houden zal met loopschotten gewerkt worden. De werkzaamheden zullen enige overlast veroorzaken. We vragen uw begrip daarvoor. Voor informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, deelprojectleider centrumplan, 0681271777
← Vorig bericht

Woensdag start afbraak Geulhal en hotel Corona.

Nieuwe webcam aan gevel oude schouwburg.

Volgend bericht →