Wethouder Bisschops ook burgerlid Limburgs parlement

Voorpagina » Toerisme » Wethouder Bisschops ook burgerlid Limburgs parlement

De Valkenburgse wethouder Claudia Bisschops is afgelopen vrijdag in het Limburgse parlement in Maastricht beëdigd als burgerlid voor het CDA Limburg. Ze neemt daardoor plaats in de Provinciale Staten. Dat makte zij zondag bekend via het Facebookpagina. Bisschops haalde bij de laatste Statenverkiezingen 1293 stemmen en stond op plek 15 van de CDA-kieslijst.
“Hierdoor kan ik mij actief inzetten voor de thema’s waarvoor ik tijdens mijn campagne aandacht heb gevraagd. Ik zal mij met name inspannen op het gebied van cultuur, samenleving en veiligheid”, aldus Claudia Bisschops op haar Facebookpagina.
Desgevraagd deelt de wethouder nog mee dat zij het aanvaarden van deze functie strikt genomen ziet als een privé-aangelegenheid. Om die reden heeft de gemeente geen persbericht laten uitgaan.

Eerder heeft de wethouder aangegeven dat zij deze nieuwe activiteit goed kan combineren met haar grote gemeentelijke portefeuille. Bovendien beschouwt zij dit werk op provinciaal niveau niet strijdig met haar gemeentelijke taak.

Claudia Bisschops is wethouder in Valkenburg aan de Geul en beheert de portefeuille met daarin: economie, financiën, toerisme, kunst & cultuur, bibliotheek, middelbaar onderwijs, arbeidsparticipatie, veteranenzaken, evenementen en parkeerbeleid (bron: CDA website).
Foto Facebookpagina Claudia Bisschops (tweede rechts)

← Vorig bericht

Uitslagen amateurvoetbal 6 oktober

Wie (ver) reist, kan veel (ver)halen

Volgend bericht →