Wethouder kijkt nogmaals naar verwijsborden

Voorpagina » Nieuws » Wethouder kijkt nogmaals naar verwijsborden

Vlak voor Pinksteren heeft de gemeente op diverse plekken bij de invalswegen naaf het centrum van Valkenburg verwijsborden geplaatst met de letters H en W erop. De H staat voor horeca en de W voor winkelend publiek blijkt dagen na de plaatsing. De gemeente heeft er geen publicatie en ruchtbaarheid aan de plaatsing gewijd. Dat leidde bij de politieke partijen VSP en VVD tot vragen in de commissievergadering. Wethouder Vankan beloofde dat er schriftelijk uitleg zou komen. De borden-kwestie valt onder twee wethouders: Vankan en Bisschops.

verwijsborden

Onduidelijkheden

Voor de beide politieke partijen is het doel niet duidelijk. Voor de VSP “roept het nogal wat verwarring op. Overal staan van die gele verwijzingsborden waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.” Voor de VVD is het “een goed idee. Echter, voor de bezoekers is het niet duidelijk. Op de borden met een H staat geen vermelding dat het een verwijzing naar een parkeerterrein betreft.”

Kort antwoord
Er kwam maar geen uitleg. Tot in de raadsvergadering van maandag 6 juli over de Kadernota. Beide fractievoorzitters stelden hun vragen nogmaals. Wethouder Bisschops antwoordde. Heel kort. “Als het vragen oproept moeten wij er nogmaals naar kijken. Dan zou het zijn doel voorbij kunnen schieten”, aldus wethouder Bisschops.

Foto Fons Winteraeken, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Beachvolleybal van S.E.C. in Sibbe

Na zomer duidelijkheid over onderzoek Polfermolen

Volgend bericht →