Wethouder Vankan in de startblokken

Voorpagina » Toerisme » Wethouder Vankan in de startblokken
Wethouder Carlo Vankan (AB – Fysiek Domein) zal er als de kippen bij zijn als bij het Rijk en/of de Provincie extra gelden aangevraagd kunnen worden voor direct uitvoerbare lokale infrastructurele projecten. Duidelijk is dat dergelijke extra gelden er komen. Met als doel in deze moeilijke tijd de economie een slinger te geven. Zo wil de provincie Limburg anticyclisch investeren tot een bedrag van 100 tot 260 miljoen euro. Ondermeer in infrastructuur en fietsplannen.
Weg door Houthem
Als de provincie bij deze extra miljoenen ruimte biedt voor direct uitvoerbare gemeentelijke plannen dan zal wethouder Vankan onmiddellijk de verdere renovatie van de weg door Houthem-Sint Gerlach bij de provincie deponeren. Het gaat om de weg tussen de Stationstraat en het viaduct onder de A79.
Op 4 februari j.l. werden deze plannen tijdens een informatiemiddag gepresenteerd. Zodat er bij het beschikbaar komen van externe gelden snel gehandeld kan worden.
TV Valkenburg Vandaag
In een interview met het programma TV Valkenburg Vandaag gaf wethouder Vankan aan op het vinkentouw te zitten zodat er snel gehandeld kan worden.
Archieffoto TV Valkenburg
https://youtu.be/VPCROCp1Rqc&rel=0
← Vorig bericht

Skype-testament

Nieuwe voetbalanekdotes van Maurice Graef

Volgend bericht →